Képek Trailer IMDb
Egy társadalmi pillangó meghal a születésnapjának hetén. Ám kap egy második esélyt a Földön, hogy jóvátegye hibáit.
A film szintén a Netflix-re érkezők 2021-ben, ám egyelőre a karakterről nem tudunk semmit.
Képek Trailer IMDb
Ebben a szexi és fordulatos utazásban, egy new yorki galériatulajdonos, Brooke és férje, Owen kivételes kísértésekkel szembesülnek, a legváratlanabb eredményekkel.
Victoria a 2021. március 12-én érkező Trust-ban Brooke Gatwick szerepébe bújik.
Képek Megveszem Videóklip
2 hónap telt el, amikor kiadta a 'Treat Myself' után második dalát, a 'Stay'-t, úgymond Valentin napi ajándékként. Egyelőre csak dalszöveges videó jelent meg.
Képek Megveszem Videóklip
Victoria több évnyi ígérgetés és kihagyás után adta ki újabb dalát 2020. december 11-én. A 'Treat Myself'-et saját maga írta a bizonytalanságairól. A videóklip pedig december 16-án jelent meg. Új zenéket és lehetséges albumot 2021-re ígéri.
Képek Megnézem IMDb
A sorozat alapjául Amerika 50 államának hátborzongató városi legendái szolgálnak. Victoria a második évad 'Red Rum (Colorado)' 3 epizódjában szerepelt, ahol Logan karakterébe bújt és 2020. október 1-én landolt a képernyőkre.
Képek IMDb
Simi-ben élni valószínűleg elég klassz volt ennek a négy srácnak, ám mióta véget ért a középiskola... 10 évvel ezelőtt, ideje lenne már felnőniük.
Victoria a 2020-as, 3. évadban formálta meg Courtney Ignles karakterét 4 epizód erejéig.
Képek
2020. január 31-én jelentette be Victoria egy Instagram bejegyzésben, hogy elkezdett közösen dolgozni a 'Fabletics' sportruházati márkával. Azóta pedig számtalan kollekcióhoz pózolt kedvencünk!